måndag 29 april 2013

BODY

Ett nytt försök på en body med några förbättringar. Gjorde bodyn smalare, klippte upp ringningen vid låren lite, gjorde en aning längre ärmar och klippte ut det nedersta kantbandet som ett stycke. 

Passar min lilla perfekt, men blir en present till en liten som inte är född än. Hoppas den passar världens nya tillskott i höst=)



KNAPPAR


Fick tid att sitta och beställa tryckknappar och några dagar senare kom ett litet paket i brevlådan. Beställde från 3exter, en trevlig liten webshop med sytillbehör, namnlappar osv. Kan rekommenderas! 

måndag 15 april 2013

JUNTA 4


Juntan hos Ulrika bjöd på god mat och mycket kreativitet. Jag släpade dit min overlock (tur att det inte är så långt mellan oss=) och provade att sy en body i ny modell. Ikväll blev den klar. Bara knappar som fattas i sylådan. Nu längtar jag efter att prova den på min lilla så jag vet om jag ska ändra något i mönstret till nästa. Många fina tyger ligger och väntar...

Tack för en mysig söndag! 


onsdag 3 april 2013

SYTT TILL SPJÄLSÄNGEN

Hur enkelt som helst och hur användbart som helst. 

Jag har sytt en liten kudde med örngott och ett påslakan till min lilla. Det retade mig att alla påslakan vi har till henne är alldeles för stora till täcket, så symaskinen fick jobba lite igen. Baksidan av örngott och påslakan är tyg av ett gammalt trasigt lakan.

Har också sytt ett hänge med fickor till spjälsängen i matchande tyger. Återanvände ett par bakfickor och en gammal gardin. Perfekt att ha nappar, trasor, tossor osv i. 

VÅRIG DUK

 Några spillbitar blev en liten påskpresent till mamma. Men jag måste säga att den passar rätt bra på min balkong också=)